Økologisk flydende gødning og clopyralid – igen, igen

Økologisk flydende gødning og clopyralid – igen, igen

Jeg har tidligere skrevet om clopyralid i flydende økologisk gødning, og alligevel dumpede jeg i da mine små tomater så lidt blege ud og jeg lånte lidt gødning. Resultatet var tomatplanter, der blev ca. 30 cm høje og gik i stå med klare symptomer på forgiftning med ukrudtmiddel.

Sådan så det ud, de var plantet ud i drivhuset i et lille minidrivhus med computerstyret varme.

Planterne blev smidt ud, og komposten, de groede i, og nye sået, men det betyder jo mindst 2 måneders forsinkelse.

De nye tomatplanter gror, men der er længe til de giver tomater, så jeg har måttet købe 2 planter, så der sker noget.

Jeg tror, at alle fabrikater af flydende økologisk gødning havde problemet for 2 år siden, og de har ryddet hylder og skiftet opskrift – at der så har gemt sig en enkelt er hvad der sker, og derfor skal fabrikanten ikke hænges ud.

Vælg stjerner