Buffalosteak, en god tomatsort

Buffalosteak, en god tomatsort

Hvert år har jeg prøvet nye tomatsorter, og er blevet skuffet. I år dyrker jeg bl.a. en bøftomat, der hedder Buffalosteak, og den er en overraskelse, kødfuld og smager af tomat. Store tomater er ellers ikke mine favoritter, men jeg har totalt overgivet mig.

Jeg er vant til, at når en bøftomat skæres igennem, så falder det meste ud, men ikke her. Smagen er som en lidt tynd tomatketchup, men der mangler ikke noget.

Her er den på vej i en kartoffel æggekage, før den bliver vendt, og resultatet var ikke så ringe endda.

Den har tendens til grøn nakke, men det skyldes for meget direkte sol, og enten kan man holde lidt flere blade på planten, eller skære det grønne af.

Det er en F1-hybrid, så man kan ikke tage frø af den og få det samme resultat, så jeg overvintrer et sideskud. Det er ikke den tidligste tomat i drivhuset, men næste år skal jeg kun have denne og lidt Sungold som slik.

Vælg stjerner